Τηλέφωνο: +30 2315-515051 Email: info@3dsolidforms.com

Υπηρεσίες

3D Σχεδίαση
 • 3D Σχεδίαση

  Τι πρέπει να γνωρίζετε για την 3D σχεδίαση

  Η τρισδιάστατη σχεδίαση είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος σχεδίασης σύνθετων αντικειμένων. Η φιλοσοφία των λογισμικών 3D σχεδίασης τείνει όλο και περισσότερο να αποδεσμευτεί από τα δισδιάστατα σχέδια, ωθώντας τους χρήστες να σχεδιάζουν με όγκους και τρισδιάστατες επιφάνειες. Με αυτό τον τρόπο είναι εφικτή η δημιουργία εξαιρετικά περίπλοκων γεωμετριών, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να προκύψουν ή να εκφραστούν με άλλο τρόπο.

  Τα λογισμικά τρισδιάστατης σχεδίασης είναι για τους σχεδιαστές ό,τι η πένα για τους συγγραφείς. Είναι το μέσο έκφρασης της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους καθώς επίσης και ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες τους. Οι δυνατότητες φωτορεαλιστικής απεικόνισης των αντικειμένων προσομοιώνουν επακριβώς τις ιδιότητες των υλικών και του φωτισμού του περιβάλλοντος, δίνοντας μια εικόνα του αντικειμένου που πολλές φορές μπερδεύει ακόμα και τους πιο έμπειρους για το αν είναι ψηφιακό ή πραγματικό.

   

  Σε τι μπορεί να σας ωφελήσει η τρισδιάστατη σχεδίαση

  Προωθείστε καλύτερα το προϊόν σας

  Έχοντας μία τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση του προϊόντος σας, δίνετε στους πελάτες σας την ευκαιρία να δούνε τις ιδέες σας πως ακριβώς θα είναι στην πραγματικότητα. Επίσης, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο από άσκοπες επεξηγήσεις, αφού το αντικείμενό σας δεν θα είναι ένα δισδιάστατο, συνήθως δυσνόητο, σχέδιο.

  Ελέγξτε τις ιδέες σας πριν την κατασκευή

  Έχοντας τα αντικείμενα σε τρισδιάστατη μορφή, είναι εύκολο να γίνει ένας έλεγχος των διαστάσεων και της συναρμογής τους, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό κυρίως σε συναρμολογημένες διατάξεις. Μέσω αυτού του ελέγχου μπορείτε να διαπιστώσετε τυχόν λάθη στον τρόπο συναρμολόγησης της διάταξής σας και να τα διορθώσετε πριν προχωρήσετε στην κατασκευή.

  Φτάστε ένα βήμα πριν την παραγωγή

  Οι περισσότερες πλέον μηχανές κατεργασίας (τόνοι, φρέζες, 3D εκτυπωτές) αναγνωρίζουν και χρησιμοποιούν τρισδιάστατα αρχεία. Έτσι, σχεδιάζοντας το αντικείμενό σας τρισδιάστατα και αποθηκεύοντάς το στην κατάλληλο μορφή αρχείου, είσαστε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την παραγωγική διαδικασία.

  Μεταφέρετε πάντα μαζί σας το αντικείμενό σας

  Μπορείτε να έχετε αποθηκευμένο το τρισδιάστατο σχέδιο του αντικειμένου σας στο smartphone, στο tablet ή στο laptop σας και μέσω ορισμένων δωρεάν ή μη λογισμικών, να το βλέπετε, να το περιστρέφετε και να το μεγεθύνετε.

  Δείτε το αντικείμενό σας σε κίνηση

  Αρκετά λογισμικά τρισδιάστατης σχεδίασης έχουν την δυνατότητα παραγωγής video, δηλαδή να δώσουν κίνηση στο αντικείμενο που έχει σχεδιαστεί. Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σημαντικό, κυρίως σε μηχανολογικές διατάξεις όπου υπάρχουν κινούμενα μέρη, αφού κάνουν πλήρως κατανοητή τη λειτουργία του αντικειμένου.


  Πως να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε τρισδιάστατα αντικείμενα

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει τρισδιάστατα τις ιδέες σας, είτε αυτές είναι ακόμα στην σφαίρα της φαντασίας σας είτε σε δισδιάστατη μορφή (π.χ. σκίτσα). Ακόμα και όταν δεν έχετε κάποια ξεκάθαρη εικόνα του προϊόντος σας ή δεν ξέρετε πώς να το σχεδιάσετε, οι άνθρωποι της 3D Solidforms μπορούν να σας συμβουλεύσουν ή να σχεδιάσουν για εσάς το αντικείμενό σας. Ελάτε στον χώρο μας ή στείλτε μας e-mail με τις ιδέες και τα σχέδιά σας και εκμεταλλευτείτε την γνώση και τα ισχυρά εργαλεία του διαθέτει η 3D Solidforms, για να σχεδιάσετε τις δημιουργίες σας ακριβώς όπως τις φαντάζεστε. Επίσης, συμβουλευτείτε μας για το πώς οι ιδέες και τα σχέδιά σας μπορούν να κατοχυρωθούν ώστε να έχετε τα απόλυτα δικαιώματα χρήσης τους.